SPÅNGA BYS 4h GÅRD

TENSTA 4h KLUBB

Bli medlem

Medlemsskapet kostar 300kr /år  och då ingår också en försäkring då du vistas hos oss. Som medlem får man också köpa mat och strö till sin kanin till ett billigt pris. Man får även 4Hs rikstäckande medlemstidning samt 2 utskick per år från våran klubb. Som medlem kan du såklart delta på våra djurskötarkurser och massor av andra roliga aktiviteter på gården.

Som medlem får man också vara med på klubbens planeringsmöte då får alla lägga förslag på var som ska hända på gården tex om man vill ha kaninhoppningstävling, bakkvällar eller köpa in något nytt djur.

Man blir också inbjuden till klubbens årsmöte där alla får vara med och bestämma villka förslag som ska genomföras. Samt rösta fram en styrelse som ska se till att det som bestämts på mötet genomförs.

Det är alltså de som är medlemmar som bestämmer vad som ska hända på gården.

Man kan också bli stödmedlem och sätta in ett valfritt belopp till vårat bankgiro, alla pengar som vi får in via stödmedlemmar går direkt till djuren och våran barn verksamhet. Vi redovisar även på vårat årsmöte hur mycket vi fått in och vad vi gjort för pengarna.

För att bli medlem, klicka HÄR och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!